Yksityisyysehdot

Nämä yksityisyysehdot koskevat Selaamo-sovellusta ja selaamo.fi-nettisivustoa ja informoivat miten Selaamo kerää, prosessoi ja käyttää sinun henkilökohtaista dataa suhteessa palveluun.

1. Datan kerääminen ja -käyttö

Kun käyttäjä rekisteröityy palveluun, Selaamo kerää käyttäjän puhelinnumeron, nimen ja postikoodin, jotta Selaamo voi antaa käyttäjälle pääsyn sovellukseen ja kaikkiin selaamon ominaisuuksiin. Jos käyttäjä haluaa ostaa Selaamon kautta kirjoja maksaen kirjat Selaamossa, käyttäjän täytyy antaa maksutietonsa Selaamolle. Selaamo ei tallenna käyttäjien maksutietoja, mutta tallentaa maksavien/mangopay-tilin luoneiden käyttäjien sähköpostiosoitteet.
Vain Selaamolla on pääsy nettisivulle tai palvelussa annettuihin sähköpostiosoitteisiin. Sähköpostiosoitteet tallennetaan niiden käyttäjien identifioimiseksi, jotka haluavat pääsyn palveluun ja, jotta Selaamo voisi kommunikoida näille käyttäjille pääsyn statuksesta. Mailchimp on palveluntarjoaja, jota käytetään kommunikoidessa palveluun rekisteröityneille käyttäjille.

Selaamo-sovelluksessa ja nettisivulla kerätään tietoa seuraaviin tarkoituksiin:

  1. Lain ja säädöksien noudattamiseksi.
  2. Jotta Selaamo voidaan tuoda käyttäjien ulottuville.
  3. Jotta Selaamo voi tarjota käyttäjille tukea ja selvitellä ongelmatilanteita palvelussa.
  4. Käyttäjäkokemuksen ja palvelun parantamiseksi.
  5. Maksujen ja toimenpiteiden prosessointiin.
  6. Markkinointiin ja mainostamiseen.
  7. Käyttäjä-analytiikkaan ja tilastoihin.

2. Data, jota käytetään käyttäjäanalytiikkaan ja tilastoihin

Selaamo saattaa kerätä tietoa ja käyttäjäanalytiikkaa Selaamon käyttäjän toiminnasta. Data, jota tähän käytetään ei ole yhdistettävissä käyttäjään henkilökohtaisesti ja sitä säilytetään tilapäisesti.

3. Datan suojaaminen

Käyttäjien datan suojaaminen on Selaamolle erittäin tärkeää. Selaamolla on turvatoimia käyttäjien datan suojelemiseksi väärinkäytöltä, muutoksilta ja katoamiselta.