Kaupungin kaikki kirjahyllyt taskussasi?


Selaamo nyt ladattavissa Appstoresta ja Google Playsta!


MIKÄ ON SELAAMO?Selaamo on uudenlainen palvelu kaikille lukemisen ystäville. Selaamon avulla voit helposti ja nopeasti löytää, ostaa ja myydä kirjoja naapurustossasi ja laajemminkin.

Meidän missio on pelastaa kirjat. Tällä hetkellä kirjoja menee ihan mieletön määrä roskikseen, koska käytettyjen kirjojen löytäminen, ostaminen ja myyminen on niin hajautunutta ja työlästä. Samanaikaisesti suomalaisten kirjahyllyt pursuavat kirjoja ja kirjastoissa on pitkät lainajonot.

Selaamo on suunniteltu ratkaisemaan ne kaikki ongelmat, jotka vaikeuttavat kirjojen kiertoa tällä hetkellä. Lisäksi Selaamo on suunniteltu tuomaan paikallista yhteisöä yhteen kirjojen äärelle.

MITEN SE TOIMII?

1

Selaamon avulla voit lisätä kirjasi myyntiin sekunneissa käyttämällä kirjaskanneria, joka löytää kirjan tiedot automaattisesti. Sinun ei tarvitse kirjoittaa muuta kuin hinta.

2

Löydät Selaamosta kaikki lähialueesi kirjahyllyt helposti ja nopeasti. Tutki muiden käyttäjien kirjahyllyjä ja osta suosikkisi.

3

Helsingin kantakaupungissa (myöhemmin myös muualla) sijaitsevien noutopisteiden avulla vältät postimaksut ja aikatauluongelmat. Voit halutessasi käyttää myös postia tai tavata kasvokkain.

4

Mikäli sinun pitää saada kirjat myyntiin nopeasti voit jakaa kirjahyllysi sisällön, Selaamon uniikilla jako-ominaisuudella, lähistölläsi oleville Facebook-kirpputoreille. Selaamo etsii kirpputorit puolestasi ja voit jakaa kirjasi sadoille tuhansille ihmisille suoraan selaamosta.

KEITÄ ME OLEMME?Olemme neljä kaveria, joilla on palava halu tehdä maailmasta hauskempi ja fiksumpi teknologian avulla


Aleksi

Aleksi

Roman

Roman

Tuomas

Tuomas

Simo

Simo

ONKO SINULLA KYSYMYKSIÄ?Toistaiseksi voit ottaa yhteyttä sähköpostitse info@selaamo.fi